• Home
  • Mail
  • Sitemap
Doneren? ABNAMRO 457513764

Share

Project in Indonesië

De Morning Tears landen krijgen allemaal een eigen land als 'adoptieland' om daar één of meerdere projecten te starten. Nederland heeft Indonesië als land toegewezen gekregen. Dat wil zeggen dat Morning Tears Nederland een project gaat starten in dit land. Momenteel zijn wij als bestuur bezig om ons te oriënteren en onderzoek te doen.

Madjoe Asli
Onlangs hebben we contact gezocht met de Stichting Madjoe Asli. Deze stichting beoogt de historische, culturele en sociale erfenis van het voormalig Nederlands Indië in stand te houden. Het gevoel van ?Tempo Doeloe? vast te houden... en door te geven aan de volgende generatie. Daarnaast ondersteunen zij goede doelen en zetten zich daar met een team van enthousiaste vrijwilligers geheel belangeloos voor in. Als Morning Tears bestuur mochten we een presentatie over Morning Tears geven. Ons doel om nieuwe contacten te leggen en goede informatie over Indonesië, wetgeving e.d. te krijgen is gelukt.

Onderzoek
Wij gaan verder met ons onderzoek en we proberen contact te leggen met instanties die ons verdere informatie kunnen geven over waar de nood het hoogst is bijvoorbeeld, organisaties die ons verder kunnen informeren en helpen. Heeft u informatie voor ons? Wij horen dit heel graag. Alle tips zijn welkom. U kunt ons mailen via info@morningtears.nl.

Fundraising
Ondertussen gaan we door met de acties om geld in te zamelen voor ons nieuw te starten project in Indonesië.

 
© 2015 Morning Tears